söndag, mars 01, 2009

the more you ignore me the closer I get

Trevlig helg so far.

Något traditionellt. Tacofredag hemma hos Lars. Jag och Carro spöade som vanligt killarna (spel alltså), även Anders tittade förbi vilket inte var traditionellt men trevligt.

Något gammalt. Nicklas mormor firade 80 år igår med mat på Måns Ols och tårtbuffé på hemmaplan efteråt. De fanns åtta tårtor och man var ju tvungen att iaf smaka på hälften av dessa! Tomas hade gjort ett antal bl.a. en med marsipan, lakrits, apelsin och allt möjligt konstigt, Mkt god var den! Han kan de där med att fixa ihop goda ätbara ting, wasa sandwichmannen :)
Nicklas spelade och sjöng några låtar under kvällen eftersom hans mormor önskat detta. Han tyckte de var jobbigt stackarn.. Men hönan Agda var uppskattad!

Något schlager. Jag och Carro bänkade oss framför tv:n och kollade melodifestival. Vi kände oss lite övergivna men sånt är livet ibland. Vi hade iaf mkt trevligt med chips och dipp och dricka och brända mandlar. De två jag tyckte var skapligast gick inte ens vidare till de fem "bästa" men schlager är nog inte riktigt min grej. Det kan va kul att kolla på iaf och sedan sjöng vi själva för fulla muggar, både singstar och rockband. Underhållande!

Brottas aldrig med en gris, Ni blir smutsiga båda två och grisen gillar det!

1 kommentar: